3r. assalt: 10km clàssic

Bones de nou,

Ja ho veieu, allò bo es fa esperar jaja.

Avui ha sigut el torn de la última competició de la WC IPC Nordic Skiing de Noruega, era el torn de la cursa de 10km estil clàssic.

El circuit ha sigut el mateix dels 20km estil lliure, però fent només 2 voltes de 5km.

El dia ens ha donat una alegria, després d’estar uns quants dies sense veure el sol, avui el dia s’ha aixecat destapat i amb sol.

Pel que fa a la competició, a les 11:43:30, ha sonat el tret de sortida: era hora de donar-ho tot i fer-ho el millor possible!!! Al fer el pas de volta, de cop i volta he sentit com el locutor de la cursa de cop i volta deia el meu nom i començava a fer crits per animar-me, ha sigut un moment genial, impressionant, en que només tenia ganes de continuar corrents i continuar lluitant.

He acabat la cursa content, emocionat del que estava fent i del que havia aconseguit, un somni que fa molt temps que portava somiant, una experiència brutal, fantàstica. He acabat molt motivat amb ganes de continuar treballant a tope per possibles altres competicions, i poder estar més aprop d’aquestes grans i fantàstiques persones.

Penso que ens ha anat molt bé, per poder fer amistat amb altres atletes, i altres entrenadors i tècnics, en que ens han animat a participar en altres competicions, i continuar entrenant.

Ara toca de fer motxilles que demà és hora de tornar cap a casa.

Agraïr a tota la gent que ens ha donat el seu suport, que ens ha animat en tot moment, i que ha fet possible aquesta gran i fantàstica aventurada!!!! Sobretot als Redolad-Garcia pel seu patrocini!! ;).

Ens veiem a pistes!!

Sort i neu

Video de vivencies viscudes a la W.C. IPC nordic skiing de Noruega:

http://www.youtube.com/watch?v=KIVkZ8qHScE

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*