13 DE GENER RUMB A ALEMANYA… TORNEM A UNA PROVA DEL MUNDIAL DEL IPC

El dia 12 de gener, em vaig despertar al Refugi de l’Arp, on resideixo una part de la setmana de la temporada de Neu i col·laboro amb tasques del Refugi que porten la Maria i en Josep, uns excel·lents companys!!!. Ens vàrem despertar amb unes vistes impressionants sobre un mar de núvols a la vall, fantàstic per agafar energia. Després d’un bon entrenament per les pistes de Tuixent la Vansa, vaig baixar a casa, a Igualada,  per a preparar el material i les bosses … tot començant el viatge cap a la copa del món d’Alemanya!!!

A les 8 del vespre els 2 tècnics (Laia Aubert i David Adan) em passaven a recollir per Igualada, ja que fèiem nit a Sant Quirze per poder marxar ben d’hora l’endemà al matí, rumb a Alemanya.

El dilluns dia 13 de gener el despertador va sonar a les 5:30 del matí. Ja que a les 6 en punt varem començar el viatge. Després de mes de 1.000km, 14 hores de viatge i passant per França, Suïssa i Àustria, arribàvem al nostre destí als Alps Alemanys, a un poblet anomenat Oberstdorf. Varem tenir un viatge molt agradable i còmoda, en què trobant l’apartament a la primera, ho va acabar d’arrodonir. A l’apartament i un cop sopats varem anar a estirar les cames pel poble, tot fent una mica descoberta de l’entorn.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*