OBERSTDORF, 14 DE GENER

Avui el despertador ha sonat a les 7:30 del matí, un cop esmorzats, em anat a preguntar, i buscar les pistes d’esquí de fons, i l’skiroom per fer el primer entrenament. Després de donar diverses voltes pel poble i de preguntar on eren les pistes d’esquí…..al final ens han ates i ens ho han explicat en castellà!!, bé, ens hem anat situant poc a poc.

A les 11:00 am. Arribàvem a les pistes d’esquí de fons, només arribar ens em trobat un bon grup de nens, nene i joves, què s’estaven preparant per competir, com podeu entendre els 3 hem flipat, ja que ens ha costat entendre com amb un dimarts a les 11 del matí i podia haver-hi una carrera de nens d’esquí de fons!!… bé, es un  altre país i una altre cultura de l’esport!. Nosaltres hem aprofitat per canviar-nos i començar a esquiar. Hem fet unes quantes voltes de reconeixement del circuit i hem observat l’excel·lent tècnica dels fondistes alemanys. Després de dinar i de reposar una estoneta, ens hem tornat a vestir i calçar per fer el segon entrenament diari d’esquí de fons, aquest cop en estil patinador per anar agafant seguretat en aquesta tècnica. A la tarda, a l’estadi de fons hem pogut començar a saludar i a veure companys de la IPC d’esquí de fons de diferents països, que ja ens coneixem d’altres anys!. El segon entrenament, ha estat bastant cansat, ja que l’estil patinador és una tècnica que comencem a treballar amb una mica de soltura i al com que no ha parat de nevar en tot el dia, la neu de les pistes no estava gens compactada, però ha estat molt divertit per què hem pogut esquiar a la tarda i a la negre nit. El circuit és bastant agradable, és molt planer amb 2 murs i baixades dures però no massa tècniques. Mentre  en David i jo entrenàvem, la Laia s’ha centrat en aconseguir la clau de l’skiroom i poder ficar tot el material a la saleta.

A les 5:30 de la tarda ja ho teníem tot enllestit, i a la ciutat quasi tot tancat. Ens hem adaptat al 100% a l’horari europeu i alemany per anar més coordinats. A les 19:30 hem començat a sopar i ara són les 22:00 i ja anem a dormir i a descansar…. Demà més!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*