OBERSTDORF. 15 DE GENER

Aquest mati el despertador ha sonat a les 7 del matí, ja que ahir varem anar molt d’hora a dormir, i així em pogut aprofitat molt bé tot el dia.

A les 9 ja estàvem a pistes preparant el material i mirant la temperatura de la neu per poder encerar els esquis d’estil clàssic.

Primer de tot abans de començar a entrenar, m’ha tocat provar 2 esquis de clàssic per a observar quins eren mes ràpids ja pensant en les 3 properes carreres. Mentrestant, la Laia i el David, com a bons tèncics!!, estaven a l’skiroom encerant esquis per entrenar.

A les 9:40 començàvem a lliscar per les pistes, donant voltes  pel circuit de carrera, per poder-lo analitzar i observar, i per anar agafant el tacte a la neu i característiques del circuit, per poder anar mes còmodes a les curses.

El circuit, és una pista que esta amagada dintre una vall molt tancada i toca el sol solament a una petita part del circuit. Aquest mati em trobat la pista molt geladeta i dura, i al llarg del dia a anat millorant una miqueta.

A les 11 am, després de fer 1 horeta i 20 minuts d’entrenament hem anat cap a casa a dinar hi ha descansar una estoneta. A part de descansar, també  hem tingut temps de connectar-nos a Internet i poder ficar-nos en contacte amb la nostre gent i els de casa.

Després de descansar, ens em calçat els esquís de nou, i hem anat a rodar una estoneta per les pistes per fer activar el cos.

Un cop acabat l’entrenament, ens em canviat i em baixat a casa a dutxar-nos. I ,entrestant  que jo em quedava a casa a descansar, els dos entrenadors i tècnics han pujat altre cop a l’skiroom a preparar el material per l’endemà. A les 8:00 pm, ja estàvem tots entaulats a taula sopant.

En acabat de sopar varem acabar el vespre tot arreglant el material a casa per l’endemà tenir-ho tot a punt , i mirant vídeos nostres per tal de millorar la tècnica.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*