18 DE GENER, sprints!!!

Avui dissabte ha estat el segon dia de carreres, ha estat el torn dels esprints en estil lliure. El despertador ha sonat a les 7:15 per poder sortir a estirar les cames i esmorzar abans què el David em vingués a buscar per anar a pistes i començar a escalfar i hi ha provar ceres abansd de l’esprint.

El dia ha començat amb el cel destapat i amb gebra pel carrer. Això ha estat bona senyal, ja que volia dir que la pista estaria dura i en bones condicions, o al menys millors que les de divendres . Avui en la categoria drets érem 19 atletes, i el circuit de carrera era d’1km 200m. A les 10:59:30 m’han donat el tret de sortida, en què amb la pista molt gelada he començat a lliscar i a fotre canya als braços i a les cames per donar-ho tot i mes. M’he sentit molt bé, però hi ha moltíssim nivell i el meu factor de correcció no ajuda gens. M’han parat el crono als 4 minuts 41 segons, que amb el 90% de factor de correcció m’ha quedat un temps de 4 minuts 12 segons. De la cursa he quedat el darrer, però amb bones sensacions i amb ganes de donar-ho tot i mes demà diumenge.

Igual que divendres, abans d’anar cap a la “caseta”, ens hem quedat a dinar a la sala d’atletes i tècnics i hem aprofitat per gaudir i veure les semis i finals dels esprints. A la tarda mentre en David ila Laia tornaven a anar a la reunió de tècnics per la cursa dels 10km clàssic i a preparar el material per demà, jo he aprofitat per posar al dia les meves “aventures” i experiències  a les xarxes socials i així poder compartir aquestes vivències amb la gent que m’envolta. També he aprofitat per sortir a córrer una estona i fer estiraments per ficar el cos a lloc per demà fer-ho el millor possible.

A les 6:30pm. a la plaça del poble, feien les entregues de premis de les curses de divendres i dissabte, hem aprofitat per treure el cap i poder gaudir una mica més d’aquesta aventura. A la plaça m’he trobatla Laia i en David que m’han explicat que demà el meu tret de sortida era al migdia i que prepararien els esquis demà al matí. Un cop l’entrega de premis finalitzada, hem anat a casa a sopar i a organitzar-nos per diumenge, ja que diumenge era la carrera més important de les tres, i després de la cursa…tot el viatge de retorn cap a casa. Aquesta nit, amb una mica de nervis, hem anat a dormir pensant en estar al 100 % demà!!.

Es cert que encara queda molt per millorar i aprendre, però per això estic aquí!!!… Demà toca els 10km clàssic!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*