19 DE GENER, La gran prova i tornada a casa.

Avui la cursa dels10 KmClàssic ha estat la darrera cursa de la final de la copa del món d’Obrerstdorf.  A les 7:15am. ha sonat el despertador per sortir a rodar una estoneta corrents i així despertar-me i posar el cos a punt. Desprès d’una bona dutxa, he fet un bon esmorzar ja que la sortida era al migdia. Amb tota la preparació física apunt.. hem acabat de fer les motxilles i netejar la caseta, ja que un cop acabada la cursa ja comencem a baixar cap a casa, i al matila Laia i en David  ja havien pujat a pistes per preparar el material per la cursa.

A les 10 h amb les motxilles fetes, i la casa neta, el David m’ha vingut a buscar per carregar els trastos al cotxe i anar a fer 4 encàrrecs abans de pujar a pistes. A les 11 h hem anat a pistes per fer el segon esmorzar i veure les sortides de les fèmines en la categoria dretes.

Mentre les fèmines acabaven de córrer, nosaltres hem aprofitat per escalfar, i provar ceres. Amb el cel ennuvolat, i amb temperatures altes, em observat que la pista no estaria al 100% a l’hora de competir (a les 1:30am es donava la sortida a la categoria masculina drets). Amb la neu tan transformada, hem optat per provar ceres el més tard possible per tal d’encertar-les al màxim.

A la 1:25:30 em donaven el tret de sortida, essent el primer corredor de la categoria en començar a lliscar per les pistes. Va ser una cursa en què la calor, la neu transformada, lenta i feta pasteta, no van jugar al meu favor, a part què després de passar tants corredors pel circuit la traça ja estava molt desfeta… Tot plegat son factors que em varen atraçar molt.

No va ser la millor carrera que he fet últimament, el peu dret no hem responia al 100% i va ser una cursa molt dura, però així és el món esportiu, hi han curses millors i curses pitjors i per molt que et preparis hi ha factors sobre els quals no s’hi pot incidir…..

A part del mal resultat, vaig gaudir moltíssim de la cursa i gaudir encara mes d’aquesta experiència tan brutal. Vaig acabar fent una petita reflexió positiva, ja que no cada dia es corren curses de la copa del món, i tot i no estar massa content amb els resultats varem poder analitzar errors i petits aspectes que cal treballar i millorar.

Un cop acabada la cursa, i havent recollit tots els trastos, varem dinar a pistes i a les 15.00h començàvem el viatge rumb a casa. Durant el viatge varem fer parada a Zurich, per fer una mica de turisme abans de continuar baixant. Després de creuar mitja Europa i 16 hores de viatge amb cotxe……., a les 6 am. arribàvem a casa ……i  a les 8 del matí a classe  que i falta gent!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*