Campionats d’Espanya de Llarga Distancia i Esprints 2014

 El Passat 21 de febrer, a la tarda els grans del CENA, varem fer rumb cap a Benasc per preparar les curses del cap de setmana dels “Campionats d’Espanya de Llarga Distancia i Esprints”. A les 9 varem arribar a Benasc, on la germana de la Laia ens esperava per sopar i dormir a casa seva … que millor que un bon ambient familiar!!!. El dissabte, ens varem llevar ven d’hora per pujar a les pistes de “Llanos de Benasque”, i així els corredors que feien l’esprint poder escalfar en condicions. Mentrestant la Laia i jo varem començar a provar ceres per l’endemà poder tenir una referència. A les deu varen donar el primer tret de sortida i varem estar amb diferents trams del circuit animant als companys/es i a tots els corredors. A la tarda, després de descansar a l’hotel, i baixar a donar una volta per Benasc, varem aprofitar per preparar esquis per l’endemà la carrera. El diumenge 21, després de descansar i reposar, varem pujar de nou a les pistes, va ser un dia molt especial, m’estrenava en una cursa de 30km!!!, ja que fins ara la més llarga que havia fet era de 21km. Va ser una cursa per tenir noves sensacions amb llarga distàncies, i gaudir dels paisatges, l’ambient i el circuit (ja que era un circuit molt variat i dur amb (pujades baixades, murs, trams tècnics…). Des de primer moment hem vaig sentit molt còmode i a gust, tot  agafant un bon ritme de carrera i anant-lo mantenint. Per mi HA ESTAT LA MILLOR CURSA DE LA TEMPORADA, … amb un temps de 2 hores i 3 minuts vaig parar el crono. SUPER CONTENTS DE LA CURSA FETA I EL TEMPS ACONSEGUIT, he acabat amb molt bones sensacions, tan bones que he acabat amb la sensació que podia haver donat encara més canya, però per por a no petar he preferit mantenir i conservar energia…. Avui amb la pista en molt bones condicions i amb molt bona traça!!. Coach avui va per tu…!! la millor entrenadora que tinc i en què li dedico tot aquest projecte esportiu que porto entre mans, ja que sense ella no tindria sentit i tots aquests resultats assolits no serien possible sense la seva feina. MIL GRÀCIES COACH. Donar les gracies a tota la gent que està apostant pel meu projecte i ho fa possible. Nòrdic Esport, Tuga Active Wear, Serdis, Infinit Igualada, Club d’Esquí Nòrdic l’Arp Refugi de l’Arp.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*