CAMPIONATS D’ESPANYA a Jaca 2014

Després d’una molt bona temporada, la Coach va aconseguir que pogués anar i competir als Campionats d’Espanya de Jaca, a les pistes de Candanchú, com  a seleccionat, a pesar que no hi ha categoria d’Esquí Adaptat!!!. La veritat és que el fet de deixar-nos participar, per nosaltres es un gran reconeixement a la feina que estem fent, i així ho vull expresar!!!

El dimecres a la tarda, varem pujar a Ponts, on les furgonetes de l’equip de Puigcerdà i de La Seu, ens passaven a buscar per anar tots plegats rumb cap a Jaca, i així el dijous ja poder entrenar i analitzar els circuits de carrera.

PER FI US HE CONEGUT PIANO I OPA, que son els dos  grans i durs murs (pujades) del circuït de Candanchu.

Divendres, va ser el torn dels 15km estil lliure, va ser la primera carrera dels Campionats d’Espanya!!!!! Va ser una cursa molt dura, en què la neu transformada o “papa” encara la va fer mes dura, amb una traça molt humida, que el primer cop de passar els corredors  ja va quedar destruïda, i el circuit altre cop sense traça…

Però, un cop més,  no deixaré que la mala neu ni la pluja em facin retirar d’una experiència com aquesta, a lo millor faré un mal resultat,… cauré dues o les vegades que sigui, …acabaré trinxat …però al final segur que creuaré la línia d’arribada i amb orgull i felicitat!!! A

Toppppeeee sempre!!!!!

La cursa varen ser 3 voltes de 5km al mateix circuït, amb sortida individual. Vaig acabar prou content, a pesar que les males condicions de les pistes i les condicions meteorològiques no van ajudar, al final vaig fer un temps de 1h10:53.69, un temps que em serviria de referència per l’endemà els 15km clàssic.

L’endemà als 15km clàssic, van ser molt semblants, en que la neu molt humida, la boira i alguna que altre gota la van fer especial.

Va ser el mateix circuit que el dia anterior, 3 voltes de 5km variant una mica el circuit, ja que el circuit de 15km del dia anterior no feia 15km si no un xic menys.

Vaig fer un temps de 1h18:33.37, vaig acabar molt content, sobretot per l’experiència viscuda.

Van ser dos dies molt, molt màgics, en que els companys, atletes, tècnics, públic… no van parar d’animar en tot moment.

I no podia acabar millor la temporada, a la cursa dels 15km clàssic, l’organització, quan jo ja estava a la darrera volta, va fer concentrar a tothom a l’arribada per animar-me i donar-me suport als últims metres de la cursa. Va ser molt, molt emocionant per tothom, van ser moments inoblidables i brutals, un dels millors regals que vaig rebre… i que he rebut mai en el mon de l’esquí!!!

L’organització després de donar els diferents premis a totes les categories del Campionat d’Espanya … em va voler fer un reconeixement per l’esforç, treball fet i l’energia del projecte, tot fent-me entrega d’una copa com a guanyador de la Categoria Esqui Adaptat.

*ESTAR EN UNS CAMPIONATS D’ESPANYA PER MI ES IMPRESSIONANT I MOLT MÀGIC, I SI A MES A MÉS ESTIC AMB ELS COMPANYS QUE HAN ESTAT SELECCIONATS ENCARA MES.

MIL GRÀCIES A TOTA LA GENT QUE HO HAN FET POSSIBLE!!!!!

I la temporada s’ha acabat… però l’any proper serà tant intens com aquest, o més si es possible!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*