Viatgem a Vuokatti (Finlàndia) per competir el cap de setmana 2 proves de la copa del mon d’esquí Nòrdic adaptat!!!

TOT ESFORÇ I SACRIFICI TE LA SEVA RECOMPENSA!!!!

NO SE ON ARRIBARÉ, EL QUE SI SE ÉS QUE SOC LA PERSONA MÉS FELIÇ DEL MÓN I QUE LLUITARÉ AL MÀXIM PER INTENTAR ACONSEGUIR ELS MEUS SOMNIS I REPTES QUE TINC MARCATS!!!!!!

Avui ha sigut el gran dia, un dels dies més esperats de l’any, ja que estem dedicant molta energia per poder-ho fer realitat.
Cada cop que i penso sem fica la pell de gallina, i una o altra llàgrima sem cau d’emoció d’aquest projecte i somni que es fa realitat.
La gent que ho heu viscut des de el principi sabeu que estic lluitant molt i estic ficant-hi moltíssima energia i ganes per poder-ho aconseguir. Fa 6 anys començava aquesta aventura, en què em vaig trobar que no hi havia cap club, entitat, federació que estigues ficada amb l’esquí de fons adaptat. M’agradaria agrair de tot cor al Club CENA i a l’equip Paralímpic espanyol (CDIA), per haver apostat per aquest projecte i poder-lo tirar endavant.
Avui hem començat un altre gran i impressionant aventura, ja que hem viatjat a Vuokatti (Finlàndia) per participar en 2 proves de la copa del món d’esquí de fons adaptat.
Tot a començat quan el despertador ha sonat a les 6 per engegar el viatge. A les 6:30 del matí, hem marxat rumb a l’aeroport, ja que a les 7:30 aviem quedat amb l’entrenadora (Laia Auvert), per trobar-nos i començar a facturar les maletes, esquis, taula, caixa de ceres…., a l’hora de facturar els esquis, la maleta i la caixa ens hem agut d’esperar, ja que avien d’acabar de confirmar 4 coses que faltaven.
A les 10:15 ja estàvem asseguts a l’avió, preparats per marxar amb moltes ganes i energia.
Primer hem fet parada a Hèlsinki per fer transbord rumb a Kajanni. Quan estàvem esperant el bus que ens portes a l’avió, ens hem retrobat amb un dels tècnics de l’equip Japonès, en què hem intercanviat unes paraules.
A les 8:00h del vespre arribàvem a l’hotel de Vuokatti (Destinació final), en què ens han donat les habitacions i tot sopant ens hem retrobat amb atletes i tècnics d’altres països. Ara toca descansar per dema començar a lliscar i a preparar les curses.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*