PRIMER DIA D’ENTRENAMENTS A VUOKATT!!!

Dimecres passat, entrenant amb rollerskis i practicant moviments de la tècnica, em van sortir dugues butllofes, una a cada peu, amb la mala sort que sem van petar i arrancar la pell. Al estar preparant les carreres d’aquesta setmana i la temporada per estar al 200% no hem parat d’entrenar.

Si fa mal, i amb la bota que apreta encara mes, però és un mal d’uns dies, però si deixem d’entrenar, treballar, o lluitar a les competicions que venen, es convertirà en un mal per sempre. Ara toca apretar dents, suportar-ho i aconseguir el que un es proposa i lluita per aconseguir els seus somnis, objectius, il•lusions… re ni ningú ens parara.

Per una banda avui han començat les primeres carreres de la copa del món, donant el tret de sortida a la cursa d’sprin de Biathlo de 7,5km, en què Hem pogut observar un any més la màgia d’aquest esport paralímpic.
Per una altra banda, nosaltres hem aprofitat per fer la primera presa de contacte.
El despertador ha sonat a les 7:45 del matí, en què després d’un bon esmorzar, ens hem acabat d’organitzar per tindre-ho tot llest aquests dies. La Laia, ha anat a portar tots els trastos a l’esquiroom, amb l’ajuda d’un bus, ja que està a 10 minuts caminant de l’hotel.
Mentrestant jo he aprofitat per fer-m’he les cures de les butllofes i preparant-me per anar cap a pistes.
Quan he arribat a l’esquiroom, amb la Laia hem comentat que no feia fred, i hem començat a preparar el material per fer la primera presa de contacte amb la neu. Només fer les primeres lliscades hem notat com la serà no enganxava, i tocant la neu hem vist que era neu de canó, era una neu molt estranya, se m’ha caigut una mica el món a sobre, ja que és un tipus de neu que ens costa molt esquiar i trobar la cera adequada.
Després de provar diferents ceres, hem pogut entrenar l’estona prevista i observar alguns errors per anar-hi pensant de cara a les curses del cap de setmana i per tota la temporada, ja que ens poden fer guanyar alguns segons i/o minuts, abans d’anar cap a l’hotel a dinar, hem passat per la botiga d’esquí que tenim a costat de l’hotel per donar una ullada al material i mirar 4 coses que ens feien falta.
A les 12:30h. hem dinat i hem aprofitat per descansar una miqueta a les habitacions, ja que després tornaríem a entrenar.
Després de descansar una miqueta, ens hem retrobat amb la Laia per anar a buscar el material que ens feia falta per aquests dies i anar plegats cap a l’esquiroom per preparar els esquis per fer un segon entrenament.
Només trepitjar la pista hem tornat a flipar, ja que al no fer fred i les temperatures han voltat sobre els 0ºC, s’havia convertit en neu granissada, puré, vaja com si estiguéssim en ple març a casa per què us feu una idea. Després de fer diferents proves de ceres, ja que no acabàvem de trobar la cera adequada hem esquiat i hem aprofitat per fer una volta de reconeixement al circuit de carrera, ja que aquest matí ha estat ocupada per la carrera de biatlho.
A les 7:30h. després de fer uns quants estiraments i d’una bona dutxa hem sopat i ara ja toca descansar per demà estar altre cop al 100% i aprofitar el màxim aquestes vivències.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*