CONTINUEM ENTRENANT FORT I DUR PER FER-HO EL MILLOR POSSIBLE EL CAP DE SETMANA.

Si em permeteu, avui m’agradaria donar molts records i agrair als companys de l’equip paralímpic espanyol (CDIA), ja que als jocs paralímpics de Sochi juntament amb un company de l’equip d’USA d’esquí de fons, per uns minuts van pensar en mi i d’una manera indirecte em van fer formar part d’aquella aventura que estaven vivint, com bé saben era el més grans dels meus somnis, i vaig lluitar i treballar al màxim però no va poder ser. Em van portar el barret de competició del company d’USA, brutal, MIL GRÀCIES CRAKS!!!!! Augusto Goose Perez. Astrid Fina, Ursula Pueyo Marimon, Oscar Espallargas Juarez, Urko Egea Zabalza.

Després de dormir i descansar moltes hores, el despertador ha sonat a les 7:45h del matí, ens hem aixecat amb moltes ganes i energia per aprofitar el màxim el dia.

Un cop esmorzat, m’he anat a preparar per anar cap a l’esquiroom, on amb la Laia ja aviem quedat allà per començar a entrenar. Avui ha tocat una mica d’intensitat, amb unes quantes sèries per fer pujar pulsacions i notar una miqueta la musculatura. Les ceres no anaven al 100% però hem esquiat tan bé com hem pogut i aprofitat l’entreno al màxim, ja que hi ha vegades que en competició les ceres no van el bé que t’agradaria, ja que la neu està rara… i també has de saber reaccionar per fer-ho el millor possible. M’ha anat bé, ja que m’ha aportat a adonar-me de coses que s’han de treballar i polir, ja que són detalls que et fan perdre molt temps.

Avui també hi ha agut competició, a sigut el torn de la competició de biatlho de 12,5km, en què ha fet que no poguéssim esquiar pel circuit de carrera del cap de setmana, sinó per circuits secundaris. Quan hem acabat l’entreno hem pogut veure i animar als companys que ho estaven fent molt i molt bé.
Un cop acabat l’entreno i de veure com corrien, hem preparat els esquis per a la tarda i hem marxat cap a l’hotel i a dinar, ja que ens hem adaptat al 100% als horaris de Finlàndia.
Havent dinat hem aprofitat per descansar una miqueta per tornar a entrenar a la tarda.
A les 15:00h. ens hem trobat a l’esquiroom amb la Laia per poder fer una esquiada plegats al circuit de carrera de 10km de dissabte, l’entreno ha sigut molt aprofitós, i he gaudit molt, ja que les ceres anaven força bé. Entrenar a la tarda és divertit, diferent…, ja que al ser negre nit, les faroles ja estan obertes per poder entrenar. És un altre món, és un món de somni.
Un cop acabat l’entreno hem netejat i preparat els esquis per demà tindre’ls preparats i aprofitar el dia per estar al 200% pel dissabte i diumenge.
Abans de sopar he aprofitat per fer una bona secció d’estiraments i he aprofitat per reposar.

QUE NO PARI MAI LA MÀGIA DE L’ESPORT ADAPTAT!!!! ORGULLÓS DE SER COM SOC DE TINDRE LA DISCAPACITAT QUE TINC I DE VIURE EL QUE ESTIC VIVINT, SOMIIII!!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*