AVUI A SIGUT EL GRAN DIA, PRIMERA CURSA DE LA TEMPORADA, 10KM CLÀSSIC DE LA COPA DEL MÓN DE LA IPC (International Paralimpic Comite)

Ens hem despertat amb moltes ganes i il·lusió, ja que feia molt temps que esperava aquest moment, i moltes hores invertides per poder-hi arribar amb les millors condicions i forces possibles amb els recursos que tenim. Tot això li dec a una entrenadora que li dec TOT I MES, I LI DEDICO TOTS ELS MEUS ÈXITS, per què sense la seva feina no seria on sóc ni aconseguint tot el que estic aconseguint, i és un orgull poder-ho compartir amb ella. Laia mil gràcies CRAK!!!!!

Avui el dia ha començat tot fent una mica d’exercici matinal, en què diferents atletes buscàvem despertar al 100% el cos i fer fora la mandra i la son, això a fet que l’ambient ja respires altre cop de competició.
Com a cada cursa important que faig i avui no podia faltar, mentres em preparo les coses per anar cap a pistes, m’agrada poder escoltar a mun germà tocant la guitarra i em fico cançons d’Elèctric Danger i Pribiz per motivar-me una miqueta més.
Amb la Laia ens hem trobat a pistes per acabar de preparar els esquis per la carrera.
Com l’any passat, el tret de sortida ha sigut tard, ja que abans dels atletes drets han corregut tots els altres. El meu tret de sortida ha sigut a les 13:12:00, ja que es sortida individual cada 30 segon.
Avui m’ha tocat defensar el dorsal 104. A diferència d’ahir, la neu no estava massa compactada, ja que a la nit no ha fet massa fred. Això a fet que sigues una cursa un pel més dura, ja que el peu dret no treballa tan bé, he acabat esgotar, sense forces de res més. Em parat el crono amb 45:14:8, i si afegim el factor de correcció del 89%, m’ha quedat amb un temps de 40:17:1.
Per ser la primera cursa de la temporada i el tipus de neu que hi havia estic content.
La carrera d’avui ha anat molt bé, per poder analitzar els errors tècnics que tinc i poder-ho comparar amb altres atletes. AIXò FA QUE ÉS PLANTEGI UNA TEMPORADA PLENA DE REPTES PER PODER MILLORAR.
A la tarda hem aprofitat per netejar esquisos i deixar-los apunt per disputar els SPRINTS.
Ara toca reposar, a gaudir de la cursa que he fet avui i ha agafar forces per demà!!!! 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*