SEGON DEBUT A LA COPA DEL MÓN D’AQUESTA TEMPORADA, AVUI HA SIGUT EL TORN DE L’ESPRINT!!!!

AVUI EL DIA HA COMENÇAT AMB FELICITACIONS, i és que quan hem arribat a l’esquiroom, ens ha vingut un dels entrenadors de l’equip de Canada, en què sembla ser que té algun paper important dins de la IPC (International Paralimpic Comite) a felicitar-nos tant a l’entrenadora com a mi com ha esportista per la bona feina que estem fent des de que vàrem anar a la primera copa del món el 2011 a Sjujoen (Noruega). Ha sigut fantàstic començar així el dia i la temporada, i amb moltes ganes de continuar treballant.

El dia però ha començat amb una mica d’exercici matinal, ja que al tenir carrera, el cos havia d’estar ben despert. Només sortir de l’hotel ja ens hem saludat uns quants corredors, ja que buscaven el mateix, treure la son i la mandra i activar el cos.
Amb la Laia ens hem trobat a pistes, ja que jo havia de fer proves de velocitat d’esquís per analitzar amb quins córrer i després procedir amb l’escalfament i anàlisis i escalfar pel circuit de carrera, ja que a les 10:44:00h. ha sigut el meu tret de sortida i havia d’estar apunt per esprintar.
El circuit ha sigut d’1km 300m. Un obrir i tancar d’ulls comparat amb la carrera d’ahir. Jo m’he sentit be, i en general estic content de com ha anat, però al no estar acostumat a fer esprints he tingut algunes errades, i una caiguda a la baixada m’ha fet perdre un temps molt valuós.
Per-ho són coses que passen i avui sent el 7é dia de la temporada que toco neu no puc demanar massa cosa més.
SI VOLEM ARRIBAR ON VOLEM ARRIBAR HAIG DE PLANTEJAR-ME TOCAR NEU DIA SI DIA TAMBÉ, JA QUE ENTRENATS HO ESTEM, PERÒ AL SER UN ESPORT MOLT TÈCNIC FALTA MOLT RODATGE.
Després d’esquiar una estoneta, la Laia m’ha comentat els resultats, he acabat força content, ja que la cursa era d’estil lliure, i pràcticament tots l’han fet en patinador, ja que és un estil més ràpid. Jo per no perdre el costum l’he feda amb clàssic, ja que l’estil patinador poc a poc l’estem treballant però costa molt degut a torçar el meu dret amb supinació.
Un cop he acabat d’esquiar per reposar una mica la musculatura de la cursa feda, he aprofitat per gaudir en directe d’algunes semifinals i finals dels atletes classificats, en què he gaudit molt veient-los.
A la tarda, abans de recollir tots els trastos de l’esquiroom, hem aprofitat per esquiar una miqueta i així poder anar sumant hores d’entrenos amb neu.
Ara toca reposar, pair totes les vivències viscudes i preparar les maletes per dema tornar a casa.
Avui si m’ho permeteu m’agradaria agrair a l’equip paralímpic espanyol CDIA Centro de Deportes de Invierno Adaptados), Al Club d’Esquí Nòrdic l’Arp, als esponsors: Nòrdic Esport, Tuga Active Wear, Serdis (Swix, Pandith i Elpex), al Infinit Igualada, i al Refugi de l’Arp i a la família i amics per tot el suport que m’estan donant, ja que sense ells seria impossible.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*