Campionats d’espanya de llarga distancia 30km 2015

El pasat 31 de gener, es varen disputar els campionats d’espanya de llarga distantcia i bufff. Una cursa per recordar lo dur que ha sigut. HA SIGUT UNA D’AQUELLES CURSES QUE AMB EL COR PETIT A TOCAT RETIRAR-SE  la segona retirada de la meva trajectòria esportiva. Fa mal, però era el millor. Porta 2 dies nevant a topee i a la cursa no a parat. Semblava l’infern blanc. He comensat molt motivat, amb moltes ganes, pero sense traça, amb la pista que semblava com si no agesin trepitjat de la neu que estava caient, i que no es veia res de res, al km 17 he desidit plegar, encara faltaven molts km i estava fos. Ho em donat tot amb aquets 17km que es del que es tractava i content de com em esquiat amb les condicions del temps i la neu. FELICITAR ALS GUANYADOR I A TOTS ELS COMPANYS QUE HAN ACAVAT. Demà la marxa beret, i la 99 cursa de la meva trajectòria esportiva A TOPPEEE!!!!:-)

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*