PRIMERA PROVA DELS CAMPIONATS D’ESPANYA ESTIL CLÀSSIC 2015

Primer de tot agrair a tota la gent que ho fa possible i que em permeten viure aquestes vivències tan impressionants.
És fantàstic veure tots els atletes catalans i veure tots les medalles aconseguides, felicitatss craks!!.

Avui ha sigut el torn dels 15km clàssic, una vegada més és impressionant i molt motivador veure tot el suport d’atletes, tècnics… que t’animen a cada quilometro, és fantàstic.
A les 9:49:30 del matí ha sigut el meu tret de sortida, ja que ha sigut sortida individual cada 30 segons. Després d’escalfar motors, ha sigut el torn de començar a lliscar i a pujar pulsacions, la cursa han sigut 4 voltes en un circuit de 3,750km. El circuit ha sigut força tècnic, amb corbes tancades, 3 pujades fortes que ens han fet suar i un parell de baixades que agafaves molta velocitat. És genial poder competir en circuits tan tècnics i durs perquè tot hi caure moltes vegades sen aprèn moltíssim i a poc a poc vas polint i observant coses que a la cursa de demà poden ser molt útils.
SI SOM CAPAÇOS DE CAURE I CONTINUAR TREBALLANT I SEGUINT EL CAMÍ PER PODER RECTIFICAR I APRENDRE DELS ERRORS ARRIBAREM MOLT LLUNY.
Són curses que he de pensar en mil coses, agafar agilitat i a la vegada perdre pors i tensions.
He acabat molt content de la cursa feda, llastima de les caigudes i les pujades fortes que m’han fet perdre uns minuts molt valuosos, i és que estem competint i tot i competir contra mi mateix he de ser exigents. He parat el crono amb 1h:13:24.
Ha sigut una cursa fantàstica, en què he disfrutat molt corrents i veient els companys córrer.
Demà mes i millor craks!!!!
A topeeee!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*