Gustos i aficions

Competeixo en la categoria d’esport adaptat.
Donat que l’esquí nòrdic  no té masses atletes discapacitats competint, (per no dir que pràcticament no n’hi ha), i com que la gent no pensa en aquest factor, alguna vegada m’ha passat, que en plena competició o test, alguna persona del públic o de la mateixa organització, de cop i volta em pregunta: “Que tas fet mal?… Que tas caigut?…. I el pal on el tens?….”  Quan em pregunten això, em fa molta gràcia, i penso que és genial, que a primer cop de vista, la gent no se n’adoni que tinc un handicap. I que em facin preguntes com aquestes….. és senzillament brutal!!!

Pel que fa a les aficions, sóc molt aficionat a l’esport; que he practicat tota la vida i en diverses modalitats. L’esport, a nivell personal m’ha enriquit molt. I crec que puc dir que els esports vinculats a la natura i la muntanya, han forjat la meva manera de ser i la meva ànima lluitadora, sempre amb un gran respecte per la natura.
L’esport, m’ha donat coses, i m’ha fet conèixer gent directa o indirectament,  que cap altre activitat m’ha donat.

Els esports als que estic més aficionat són esports de muntanya:
. Practico el senderisme, la marxa, l’alta muntanya, l’esquí nòrdic, passant fins i tot per l’escalada. Sempre adaptant l’esport als meus handicaps, i practicant-los amb companys a qui ens uneix una gran confiança i un gran treball d’equip.…
També jugo al hoquei patins des de els 8 anys, i fa forces anys que formo part del Hoquei Club Montbui . Tot i tenir una afecció a la meva part dreta i no poder competir de manera regular als partits per ser un esport de molt contacte, sempre he estat molt integrat en l’equip i el vestuari, i precisament per ser un esport d’equip,  sempre he sentit que els companys i el Club han apostat molt per mi, i m’ha permès viure experiències impressionants.

Altres aficions que tinc:

  • Tots els temes relacionats amb la muntanya, …que em tornen boig !!
  • Passar estones amb els meus col·legues de colla, tot fent-la petar o escoltant música.
  • Juntament amb la meva colla i els meus col·legues, som bons aficionats a les cerveses d’importació i artesanals….acompanyades d’una “tapeta” …
  • Pel que fa al tema llibres, els que més m’agraden, són els llibres relacionats amb la muntanya, i biogràfics novel·lats, que estiguin relacionats amb l’esport…
  • Pel·lícules: En Tintín des de ben petit m’ha marcat molt. I m’agraden les pel·lícules policíaques, esportives.
  • La música que m’agrada l’ escolto totes les estones que puc, i si pot ser entrenant o passejant per la muntanya, encara millor….. Són grups de Rumba i Ska, com per exemple, “Gertrudis, la Pegatina, Delincuentes, Strombers, Skalariak, The Skatalites, Dr. Calipso”, entre molts d’altres….. Altres grups que m’agraden però, son “Bebe, Fito & Fitipaldis, Muchachito Bombo Infierno…”.
  • Pel que fa al menjar, no tinc cap problema en cap aliment,  i reconec que tinc una petita debilitat per les crispetes….mmm!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*