Foulee Blanche

Aquest passat cap de setmana, uns quants atletes i pares del club CENA vàrem viatjar fins Autrans, per participar a les 2 probes que es disputaven el dissabte i diumenge de la Foulee Blanche.
Per fi després de tindre poca neu als pirineus català, vaig poder corre amb condicions amb els esquisos nous (Esquís Carbonlite Classic), per sort les botes RCS Skiathlon ja fa dies que estan fent km. Personalment estic molt content del material que la Botiga Nòrdic Esport m’ha esponsoritzat. Són uns esquisos un pel més tous que els que havia portat fins ara, però em d’donaran molt joc per tindre més tacte amb el peu dret i fer més combinacions.
Van ser unes curses molt especial, ja que em vaig trobar als companys de l’equip paralímpic de França. A part de veure diferents atletes amb alguna que altre discapacitat, i això t’omple d’energia i força.
Dissabte varem córrer la cursa de 10km, ja que es disputaven diferents distàncies totes en estil clàssic 25, 10 i 5 km.
Una cursa per gaudir de l’ambient, de la vivència i la genial companyia dels companys d’equip.
Va ser una cursa en què la densa boira i la neu no ens van deixar veure el paisatge.
Per sort diumenge es va despejar el temps i vàrem poder gaudir del paisatge.
Diumenge era la cursa més tradicional de la Foulee Blanche i la veritat és que es va notar amb la quantitat d’atletes. Es van disputar 4 distàncies, 42, 20, 10 i 5km, en estil patinador.
Jo vaig correr 20km, va ser una cursa molt xula, lliscant per uns llocs extraordinaris.
Vaig tindre la gran sort de córrer sense traça, això la va fer més exigent i dura, en què des d’un bon principi vaig haver de fer un bon treball de cap.
Una cursa per repetir, sobretot l’ambient i l’immensa tradició que encara estem ha anys llums d’ells.

Dissabte vaig parar el crono amb 43:37 i una 33a posició.
Diumenge vaig fer un temps d’1:11:58 i un 128é lloc de la general.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*