Campionats d’Espanya 2016

Acabem la temporada als Campionats d’Espanya d’esquí de fons sense discapacitat a Candanchu.
Molt content dels resultats assolits a les 2 curses que he participat tant ahir en els 15km clàssic, com avui als 15km estil lliure.
Acabem una temporada en què estic super content de com ha anat i dels resultats assolits i la feina que hem fet. Acabo molt motivat i amb moltes ganes de continuar treballant per continuar millorant dia rere dia i entreno rere entreno, però ara tocarà descansar uns dies jajaj.
Donar les gràcies principalment a la Laia Aubert, al Club d’Esquí Nòrdic l’Arp a la família i als espònsors (Tuga Active Wear Nòrdic Esport, Infinit Igualada Refugi de l’Arp) per què gràcies a ells puc creixes com a esportista i assolir tots els meus somnis.
Si em permeteu, m’agradaria donar les gràcies a tots els tècnics que fan créixer aquest esport temporada a temporada i que aquests dies estan a Jaca amb nosaltres preparant-nos el material i animant-nos per poder assolir els millors resultats i rendiment possible. La veritat és que és genial acabar la temporada en uns campionats d’Espanya compartint aquesta experiència amb tots els companys Catalans, Espanyols i Andorrans
Felicitar a tots els companys pels resultats i medalles asolides

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*