Tugatrail

El passat 1 de maig, es va disputar a Castellolí la 9a Tuga Trail, una cursa espectacular pels corriols de la comarca.
Per mi és una cursa molt especial, per diferents motius:
Un dels principals motius, és el fet que l’organitzen uns grans amics, i unes persones que han apostat per mi des del primer dia.
Per altra banda, des de ja fa uns quants anys, és la cursa que dóna el tret de sortida a la temporada de curses de muntanya.
I el 3r motiu, és que he disputat 8 de les 9 edicions que s’han fet i van ser unes de les primeres curses de muntanya que vaig fer.
El dia 1 ens aixecàvem a les 6 amb nervis, amb il·lusió… amb molta intriga de com ens trobaríem i com aniria. A les 8 del matí ens trobàvem amb 2 companys més per anar rumb a Castellolí. Després d’agafar el dorsal, fer un cafè i un bon escalfament, ens varem posicionar a primera linneà de sortida, amb l’objectiu de començar la cursa al 100% des del segon 0. (Això de sortir a primera fila ja és tradició, ja que m’agrada poder engegar al 200% des del tret de sortida. Això si deixant passar a tothom qui vulgui).
Va ser una cursa amb un circuit nou, diferent de les 2 edicions anteriors. Va ser un circuit en què no hi van haver-hi pujades fortes això va permetre que fos una cursa més rapida i que és pogués corre pràcticament al 90% de tot el circuit. Això si no podien faltar les baixades tècniques.
Personalment em vaig sentir molt bé, molt còmode i em va agradar molt, tot i que jo sóc més de pujar.
Vaig creuar la línia de meta amb 1h i 57 minuts i un 132é lloc de la general de 537 inscrits.
La cursa van ser 19km i 700m de desnivell positiu.