KmV Quiri

El passat dia 14 de maig, a Noves de Segre, es va celebrar una altra edició del KmV Quiri, un km vertical molt xulo i divertit.
Abans de les 7 del matí sortíem d’Igualada rumb a Noves de Segre, ja que el tret de sortida era a les 9.
Als voltants de les 8 aparcàvem el cotxe a l’esplanada del poble i anàvem a buscar el dorsal, en què ens vàrem retrobar amb grans amics en què compartiríem un altre cursa més plegats. Mitja hora abans de la sortida, vaig començar a escalfar, a preparar motors per donar el millor de mi. A les 9:15 del matí va ser el tret de sortida, a diferència d’altres edicions vàrem sortir homes i dones tots junts. Es una cursa amb una sortida estreta en què els primers metres són en baixada i ha pocs metres de la sortida tens una curba tancada que et trenca el ritme i estar vigilant amb els companys que tens als costats. Vaig voler sortir amb un ritme alegre, però no al 100%, ja que es una cursa que es pot corre gran tros i no volia que aquella baixada inicial em passes factura.
Als primers metres de començar a pujar, em vaig situar al darrera de la primera dona i quan vaig trobar un forat vaig intentar anar-me escapant, durant els 2 primers km vaig tenir controlades les 2 primeres atletes, ja que em servien de referència vist les adicions anteriors, però de cop i volta em va avançar una 3ra atleta que s’havia posicionat en primera situació i a l’alçada de l’avituallament del mig em va avançar. Va ser el referent per ficar-me a darrere i continuar corrent fins l’últim km, ja que en ser una mica més tècnic vaig haver d’anar més en compte i se’m va escapar uns quants metres. Va ser una cursa que em vaig sentir molt còmode, sentint el cos treballar al 100% i notant les cames bullir. Vaig parar el crono amb un temps de 50:16 minuts, i un 37é lloc de la general. Un regust agredolç, ja que vaig fer 3:15 minuts més que l’any passat però 10 posicions menys.
Vaig aprofitar la baixada per fer un entreno de qualitat en baixada, córrer una miqueta i anar agafant confiança i velocitat per intentar perdre menys temps en futures curses.
Per acabar el matí ens vàrem quedar a l’entrega de premis, felicitant a tots els guanyadors. Per altra banda, un any més l’organització ens va fer un reconeixement a l’esforç.