Gran matí a Tuixent. Corrent a casa a la Vertical de l’Arp

Un any més pujàvem a les terres de Tuixent la Vansa per córrer la Vertical de l’Arp, un dels verticals més llargues que fem.

Córrer a casa, sempre et fiques una mica més de pressió, de ganes de fer-ho bé, a la vegada que la motivació també és extra.

En les curses prèvies, encara no havíem tingut la possibilitat de baixar alguns segons els resultats de la temporada passada, això feia que també fos una cursa amb la concentració al 200% per intentar baixar al resultat de l’any passat encara que només fossin segons.

A les 9h del matí, després de fer un bon escalfament amb els companys de l’ETFEM i el CENA, es va donar el tret de sortida, un tret de sortida molt ràpid, en què el primer km és en baixada i la gent ja surt a per totes. Jo vaig agafar un ritme ràpid però constant sense anar al 100%, preferia poder apretar a la pujada, ja que era el meu punt fort i volia apretar una mica més la maquina. Al ser una cursa que el 95% és corredera, preferia intentar esprimer més el cos a la pujada, ja que el treball de cap podía ser més intens. Finalment arribàvem a meta fent un 17è lloc de la general de 115 atletes amb un temps d’1h 35 segons. Per fi aconseguim baixar el temps de l’any passat encara que acabem hagin sigut 10″, suficients per continuar motivat al 200% i amb moltes ganes de continuar treballat.

Vàrem aprofitar que corríem a casa, per ajudar a l’organització en el que vam poder, donant els premis als primers absoluts i vàrem fer el sorteig de material.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*