Impressionant BUFF Epic Trail

Un cap de setmana de moltes emocions sentiments, nervis, records de l’any passat….
El passat dissabte dia 8 de juliol, ens aixecàvem a les 5 del matí per estar a les 6 a la línia de sortida de la cursa de 105km, ja que feia d’escombra els primers 20km.
Va ser una experiència molt màgica, gaudint de la cursa, de la muntanya, de l’ambient del públic… d’una altra manera. Varem córrer al costat de grans atletes d’ultrafons i vàrem poder compartir principalment els primers 20km amb els últims corredors, van ser uns primers 20km força ràpids, en què els últims corredors no es creien que fossin els últims corredors, ja que anaven tan bé de temps.
Va ser una cursa molt èpica, en què quan vaig acabar el meu relleu, va començar a ploure de valent, i des del cotxe només feia que pensar en els corredors que estaven en plena cursa, tant els de la cursa de 105, com els de la marató (42km), recordo que mentres anàvem comentant la jugada, per walki, anàvem sentint que estava començant a pedregar, que hi havia trossos de molt vent, trossos de tempesta elèctrica… realment van ser 2 curses molt èpiques.
A la cursa de 42km tots els corredors van superar tots els obstacles i van poder arribar a meta, Però a la cursa de 105km només van poder superar tots els quilometres els 4 corredors que anaven obrint cursa, ja que s’acostava el capvespre i les previsions per la nit eren molt dolentes a causa de una tempesta elèctrica que venia de Lleida i l’organització va decidir aturar la carrera.
Després de gaudir d’un dia amb moltes emocions a flor de pell i de veure els 4 atletes arribar a Baruera, vare manar a descansar per què l’endemà el despertador tornava a sonar ben dora al matí.
Diumenge dia 9, era el meu torn, torn de la mitja marató de muntanya. Una vegada més sortint des de primera fila de sortida per donar el millor de mi des del segon zero, (això si sempre cedint pas i parant si fa falta). Cursa de llagrimeta, de pell de gallina, realment cursa de MUNTANYA.
Molt content de com he corregut, de la visualització prèvia del circuit. He sortit al 200% i amb molt cap, sabent que els primers 4km m’avançaria molta gent, ja que eren molt plans i ràpids, però que després seria el meu torn, ja que venia tota la pujada i és el meu punt fort. Realment per mi la cursa eren els primers 12 km, ja que després venien 2 km de carena (per cert molt tècnica però brutal) i després la baixada i no sabia que em trobaria, Però ha anat genial. Del km 12 al 15 he agut d’afluixar una mica el ritme, ja que havia d’estar molt pendent del terreny però els últims km em pogut tornar a apretar una mica la maquinària arribant els últims metres amb un bon esprint.
He parat el crono amb 3h i 51 minuts amb un 106é lloc de la general de 373 atletes. Però al km 10km anava en 49é lloc de la classificació general, però la cresta i el primer tram de baixada m’han fet perdre moltes posicions.
Tot i així molt content de la cursa feda. Ara ja pensant en el dia 30 de juliol, la SkyRace Comapedrosa (copa del món).