CONTINUEM FENT HISTÒRIA DE L’ESPORT CATALÀ INCLUSIU/ADAPTAT a la copa del món de Km Vertical

Fent allò que més m’agrada i m’apaciona l’esport de muntanya!!!
Penso que encara no som conscients del que estem aconseguint. Mil gràcies a tots.
Avui participant a la prova de copa del món de km Vertical de curses de muntanya a la Vertical Cabanera. En pocs esports es pot veure copes del món sense discapacitat veure un atleta paralímpic córrer, i és una de les coses que més m’agrada d’aquest esport. Cursa impressionantment xula i molt dura 5,5km i 1400metres de desnivell positiu amb pendents del 41%. A les 9 del matí des del poble de Cabdella es donava el tret de sortida de la 8ª cursa de la Cabanera, en què homes i dones finalment sortíem plegats fins a arribar al cim del Montsant del Pallars, cim on hi havia la línia d’arribada. Va ser una cursa molt exigent, en què estava formada per un primer una sortida molt ràpida fins arribar a una primera pujada molt dreta que ens portaria a la meitat del recorregut on ho hi havia un avituallament, i després ens esperava un primer tram de pujada més suau que et permetia córrer una mica fins arribar a una canal que tornava a pujar de valent fins a arribar al cim del Montsant del Pallars, on estava la línia de meta.
Finalment, vàrem parar el crono amb 1h19 minuts fent un 18é lloc en la copa del món categoria absoluta homes darrere de la 3ra dona. I un 33è lloc de la general de 76 atletes (contant la categoria de copa del món i categoria open). Realment molt content per què els entrenos donen els seus fruits jeje. Ara parem 15 dies de competir per arribar al 200% a la copa del món de la Skyrace Comapedrosa. Avui va per la millor entrenadora que puc tenir, la mister Laia Aubert, els clubs Club d’Esquí Nòrdic l’Arp i Equip de Tecnificació i Formació en Esports de Muntanya, als espònsors que des del primer dia em donen suport Tuga Active Wear Infinit Igualada i Refugi de l’Arp i a la família que sempre estan al costat encara que estiguis com una puta cabra.