Primers dies a la world cup Finlàndia!!

Ahir ens aixecàvem a les 6, per encarrilar una temporada molt  potent, amb nous objectius, nous reptes, i noves il·lusions.

A les 8 del mati ens trobàvem a L’aeroport amb la Laia per engegar un gran viatge i un gran somni a Finlàndia, per participar en dos proves de la world cup cross country skiing de la IPC.

A les 10:30a.m. agafàvem l’avio rumb a Hèlsinki, on fèiem transbord per arribar a Kajaani; a fora L’aeroport ens esperava un autobús per arribar al nostre destí: Vuokatti. Arribàvem a les 8 i poc del vespre.

Avui ja amb moltes ganes de tocar neu, el despertador ha sonat a les 7:30 per esmorzar una miqueta i acabar de preparar el material per anar a esquiar.

A les 10 ens ficàvem els esquís per fer les primeres lliscades de la temporada. Ha estat un entreno bastant dur ja que feia molt temps que no tocava neu i ho he notat molt.

Hem fet un reconeixement de les pistes per anar-nos situant a poc a poc. Són unes pistes molt agradables, amb els seus murs i les seves baixades. A la tarda hem aprofitat per fer una estoneta de patinador, m’he sentit molt millor.

Ens hem proposat un repte per aquesta temporada: aconseguir millorar la tècnica per   acabant fent alguna cursa amb mig patinador o patinador, s’haurà de treballar fort i dur, però es un repte genial.

Després d’un magnific entreno, em aconseguit una sala a peu de pista per poder treballar millor i sigui molt mes còmode tot plegat.

Agrair a tota la gent del Club C.E.N.A. de tuixent, per tot el suport que m’estan donant i que m’han donat en aquest projecte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*