Continuem foten canya!!!

Avui dissabte dia 8, el despertador ha sonat a les 7:30.

Hem començat el dia amb un bon esmorzar per agafar forces per tota la jornada.

Una miqueta abans de les 10h, em posava els esquís de patinador per escalfar una miqueta i poder arribar a les casetes, on m’esperava la Laia  amb els esquís de clàssic encerats i a punt de lliscar, ja que una estona abans ha anat a provar ceres per estar més situats en el terreny i poder tenir un millor entrenament.

Amb els esquís als peus he començat a lliscar, mentrestant la Laia s’ha quedat treballant i fent més proves a les casetes.

Al matí han tocat sèries curtes a topee, m’ha anat bé per agafar una mica més de ritme i agafar primeres sensacions de velocitat i pulsacions altes de cara a les curses de dimarts (5km) i dijous (10km), aprofitant per conèixer les pises més a fons. He acabat molt content de l’entreno realitzat, i en comparació amb ahir m’he sentit molt millor.

Desprès de dinar i de reposar una estoneta, ens hem posat els esquís altra vegada, hem aprofitat per fer una esquiada junts per poder observar i estudiar millor el circuit. Farem 2 o 4 voltes a un circuit de 2,5km segons els quilòmetresde cada cursa.

Un cop fet el circuit, jo he continuat fent unes quantes voltes mes per anar-me situant en el terreny.

Finalment després de 2 grans entrenos i de deixar apunt el material per demà, una bona dutxa i un bon sopar per agafar energia per demà.

Demà més i millor!!!! Donar les gracies a Buff, Infinit, Nòrdic Sport, X-avi tot muntanya i al C.D.I.A., per donar-me suport en aquest projecte esportiu tan gran.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*