A 2 dies del 1r asalt!

Desprès d’un bon esmorzar, i de fer una mica la digestió, ens hem trobat a les 9:30 a les casetes de peu de pista, per fer proves de velocitat amb els 2 parells d’esquís i poder agafar els més ràpids per encerar-los i començar a lliscar.

Aquest mati he aprofitat per fer unes quantes voltes al circuit de 2,5km, una d’elles a ritme de cursa per tenir una referència marcada. La resta d’entrenament, m’he centrat en esquiar bé, cuidant la tècnica,  i estudiar millor els murs (..les pujades, vaja) i la baixada tècnica per poder-la atacar millor els dies de competició.

A la tarda, i desprès d’un bon dinar i de reposar una estoneta, ens hem posat els esquis de patinador per fer una volta plegats al circuit i aprofitar per començar a pensar i treballar amb la tècnica. Amb la volta feta, hem netejat els esquis del mati i he sortit a córrer per estirar les cames pels carrers nevats del poble Vuokatti. (un poble ben bonic!)

I ja per acabar….. un bon sopar per agafar forces per demà continuar fotent-li canya!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*