Dia previ a la 1ra Competició de la Copa del Mon 10 km estil clàssic

Avui el despertador ha sonat a les 7 del mati, com ahir,  em comença’t el dia fent un bon esmorzar per agafar forces i energia per tot el dia.

A les 9:30 em quedat a les casetes d’enceratge de peu de pista amb la Laia. Així doncs  a primera hora he aprofitat per fer una petita esquiada amb els esquis de patinador, des de la residència on estem allotjats fins a les pistes, ja que hi ha una part del circuit que passa pel costat, i així aprofito per escalfar una estona, fer tècnica i desprès agafar els de clàssic per entrenar tot el matí!.

Aquest mati hem fet un entreno suau, esquiant bé fixant-me molt en la tècnica i en els petits detalls que demà em poden anar be i millorar el meu temps… hem aprofitat per sortir a esquiar junts, i així poder millorar i corregir la tècnica que he d’anar polint. I analitzar el circuit de cares a demà saber on puc guanyar temps i on m’hauré d’esforçar mes.

Un cop he acabat d’entrenar, he netejat els esquis per que la Laia mels pugues planxar i preparar per demà, mentrestant que coneixíem al esquiador Argenti.

Aquesta tarda a estat tranquil•la, he sortit a córrer una estoneta i fer uns estiraments per demà estar a punt per donar-ho tot i més als 10km estil clàssic!!

Donar mil gracies a la Laia Aubert, entrenadora i “skimen”, per la feina que esta fent i pel suport que m’està donant en aquest projecte, ja que sense la seva feina no seria possible la meva estada a una nova prova del mundial!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*