WC IPC nordic sking C.E.N.A

El dia 7 de desembre, a les 12:00 am, agafàvem l’avio direcció a Munic, per fer transbord direcció a Oslo.
A les 6 arribàvem a Oslo, ens vam trobar la ciutat tota nevada. Ja faltava menys. Ja per acabar faltaven un parell d’horetes amb tren, en que vam conèixer un noruec, en que havia fet de periodista a les olimpíades del 1992 a Barcelona. Finalment un taxi ens va portar a la caseta de fusta on passarem els propers dies.
L’Endemà ben d’hora al mati va sonar el despertador per aprofitar el dia. Desprès d’un bon esmorzar, vam preparar els esquis, i vam fer un primer tast de neu.

A les 12:30 vam tenir una primera revisió medica en que va anar molt bé, però em volien veure esquiar l’endemà al mati, per acabar de deliberar. A la tarda vam aprofitar per preparar els esquis, i anar a córrer una miqueta per escalfar motors.

Avui dia 9, a costat aixecar-se del llit, ja que si estava molt bé i calentonet. A les 9:30 ja teníem els esquis calçats i hem començat a entrenar. Com que a les 12 teníem revisió mèdica, hem aprofitat per anar a dinar abans i aixi desprès fer un segon entrenament.
La revisió ha anat força bé, molt emocionant, no passa cada dia que t’avaluïn i que vegin la feina que has fet fins al moment. Ens han felicitat per la feina ben feta fins ara, ara toca intentar fer un bon paper a la cursa.
Ens han donat l’oportunitat d’apuntar-me en alguna competició més, i estem mirat com ho hem de fer.
Agrair-vos moltíssim el suport i els ànims que m’esteu donant per aquesta lluita per l’esport adaptat. I per poder-ho fer com a corredor del C.E.N.A.

 

Font: http://cena-esquinordic.blogspot.com/

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*