A topee a pels 10km estil clàssic de la WC de Finlàndia

Avui ha estat el gran dia tan esperat per tots!!! …..La primera cursa de la temporada a Finlàndia a la copa del mon de la “IPC Cross Country Sking”.
Els nervis ja hem van començar ahir desprès de la reunió de tècnics, quan veia que tots els tècnics venien…… menys la Laia!!!!.
Quan va arribar, desprès de fer 2 sospirs, hem va explicar com havia anat la reunió, que havien dit… tot força no… el que ningú ens havia comentat abans, és que havien canviat els percentatges de discapacitats, i en el meu cas l’han pujat al 90% tan el de clàssic com el de patinador. L’any passat m’havien donat un 86% de clàssic i un 83% de patinador (el percentatge que la IPCN atorga a cada corredor és el factor pel qual es multiplica el temps real fet en la cursa, per obtenir el temps ponderat que dona la classificació definitiva).
 
Quan hem va explicar aquest canvi vaig entendre per que havia trigat tant en arribar. Ja que no ens sembla que sigui un coeficient ben atorgat, ja que nomes tinc un 1 ó 2% de diferencia amb els que tenen una cama o un braç afectat (i esquien en tècnica de patinador)…..
Tot i així, amb la mentalitat ficada a la cursa!!! I deixant ben clar a tothom que nosaltres també hi som i tenim ganes de lluitar.
Aquest mati el despertador ha sonat a les 6:45, per poder sortir una estoneta a córrer abans d’esmorzar per despertar-me.
Desprès d’un bon esmorzar (com cada dia) per agafar forces i energia, he acabat de preparar les coses per marxar cap a pistes, on m’esperava la Laia amb els esquis d’escalfament a punt per lliscar. He donat una volta de reconeixement al circuit per poder observar les 2 traces que havien marcat, i els trams de circuït en que no hi havia traça..
A les 10:40:30 a sonat el meu tret de sortida, ja que és dona la sortida individual cada 30 segons. La cursa a estat molt xula!!!… Desfruitant-la al màxim !!!,,,,Des de primer moment donant-ho tot i més!!!!….A mig circuit hi havien els del jurat observant els corredors, li han comentat a la Laia que era cert, que no estava proporcionalment ben atorgat el coeficient, els i sabia greu, però de moment no hi poden fer res.
He acabat molt content, per que tot hi haver tocat 4 dies contats neu, he fet un temps de 43 minuts i mig, que amb el coeficient aplicat em surt a 39:12.
A la tarda, ja relaxat de la cursa… he sortit una estoneta a esquiar de tranquil, per estirar les cames, i pensar en 4 cosetes que poden anar bé per dijous.
Ara toca reposar i gaudir d’aquesta experiència….. demà més i millor, per estar al 100% per dijous a la cursa dels 5km.!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*