El CENA a la WC del IPC! 2a part

Hola a tothom!!

Primer de tot volem agraïr a tots/es el suport que ens esteu fent arribar des de casa nostra, és gratificant sentir aquesta escalfor tan lluny! I estem orgullosos de portar els color del CENA en aquesta competició internacional!

Avui hi ha novetats per diverses coses.
Primer de tot, llastimar la tornada a casa dels pares i el germà del Pol, que aquests dies ens han ajudat moltíssim en totes les tasques i han fet molt més amena i propera l’estada aquí, ajudant a relaxar els nervis del Pol. Gràcies per tot! (no us penseu que tenien ganes de tornar eh, si fós per ells s’haguessin quedat fins al final i més!) Hem tingut un traductor que no se li escapava una, un guitarrista (i futur esquiador) autèntic i molt, molt bo, i una cuinera conta-contes que ja es deu estar enyorant… En fi, ce la vie!

I per altra banda, informar-vos que finalment farem 3 carreres, ja que els Classificadors Mèdics ens van animar i ens han assegurat traça els dies d’estil lliure:
– Dijous: 20 km lliure
– Dissabte: sprint lliure
– Diumenge: 10 km clàssic

Així que ara estem preparant-nos el millor que podem!!!

Les carreres ja han començat, ara estan fent biathlon, i van a topeee!!! És flipant poder veure altres esquiadors esquiant amb una discapacitat.

A part d’entrenar, també hi ha agut una estona per poder visitar Lillehammer i poder veure com viuen, què fan…
Moltes gràcies per tot!!!

Properament més noticies…

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*