1r assalt amb els objectius complerts!!

Bona tarda!

Bé, al final ha arribat… i ja ha passat el dia «D», la hora «H»… i en fi, tot plegat!!

Per començar comentar-vos que els objectius que perseguíem amb aquesta carrera s’han complert: ha servit d’INSTRUMENT per a les següents, sobretot per la de diumenge. Entre altres coses, hem vist quines baixades en competició ens creen més problemes, hem provat quina podria ser la cera ideal, començar a aplicar i a integrar millores tècniques, provar de beure en una carrera… en fi… ah, i veure com n’estan de forts aquestes bèsties!! hehehehhe!! Bé, també és important tenir en compte que TOTHOM corria en patinador i el Pol en clàssic.
El temps total de Pol ha estat de 1:44:58, que amb la bonificació li ha quedat per 1:27:07, a uns quants minuts del primer. La posició ha sigut el 18è! 🙂

La carrera també m’ha servit per corroborar que, per ara, 20km encara són masses pel Pol, i que no són el mateix 20km d’aquí que de la Beret (per exemple). Però ja es tractava d’això, sobretot si comptem que en un principi ni havíem de competir!

Ah, les ceres han anat bastant bé!! hehehehe! Crec que estava més nerviosa jo que el Pol amb el «cuento» de les ceres… 🙂

Ara, deixo que «parli» el Pol…

Com bé diu la Laia, a sigut el dia D, un dia per enmarcar, i l’inici d’una llarga aventura de somnis i de somriures, en que portem temps treballant. I el que més il·lusió fa és poder-ho compartir amb TOTS VOSALTRES.

A les 11:21:30, a sona el tret de sortida, quedaven 20 km per endavant.
La cursa ha sigut 4 voltes de 5 km, que s’han fet una mica llargues i dures, amb moltes pujades i baixades, i pocs plans, però un cop arribat a la meta ha estat un moment molt emocionant: haver participat en una competició d’aquest nivell i amb altres atletes que tenen un handicap, és impressionant. També hem pogut observar que són unes màquines.

Ara toca descansar i polir algunes coses que hem pogut observar i que ens poden anar bé per les següents curses.

Dissabte més i millor i a topeee!!! Amb pit i collons ho aconseguirem.

Orgullós de defensar aquest colors, aquest club i aquest esport.

Ja per acabar, com va dir un dels més grans: «Si ens aixequem ben d’hora ben d’hora al matí, guanyarem.»

 

 

 

 

Font: http://cena-esquinordic.blogspot.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*